OGŁOSZENIE NOMINACJI FRYDERYK 2017

Związek Producentów Audio Video, Akademia Fonograficzna oraz Agencja STX JAMBOREE serdecznie zapraszają na konferencję prasową, podczas której ogłoszone zostaną nominacje do nagród Akademii Fonograficznej FRYDERYK 2017.

Konferencja odbędzie się 9 marca 2017 roku (czwartek) o godz. 14.00 w Centrum Prasowym PAP przy ul. Brackiej 6/8 w Warszawie.
Podczas konferencji zostaną przestawieni także laureaci nagród
Złoty Fryderyk, które przyznawane są za całokształt osiągnięć artystycznych.
FRYDERYK – to najważniejsza nagroda muzyczna na polskim  rynku, wręczana od 1994 roku. Od 1999 przyznaje ją powołana przez ZPAV Akademia Fonograficzna, która zrzesza ponad 1200 członków: twórców, kompozytorów, dziennikarzy muzycznych, przedstawicieli branży fonograficznej oraz artystów nominowanych w poprzednich edycjach nagród.
Prosimy o potwierdzenie udziału w konferencji
Jakub Krupski, e-mail: j.krupski@qlcity.pl,
(2) Fryderyki_2017 (zaproszenie_dol).jpg

Logo.jpg

Zaproszenie_Fryderyki 2017.pdf

pdf | 175 KB

JUŻ W NAJBLIŻSZY CZWARTEK OGŁOSZENIE NOMINACJI FRYDERYK 2017

Przypominamy, że już w najbliższy czwartek (9 marca 2017 roku) o godz. 14.00 w Centrum Prasowym PAP przy ul. Brackiej 6/8 w Warszawie odbędzie się konferencja prasowa, podczas której ogłoszone zostaną nominacje do nagród Akademii Fonograficznej FRYDERYK 2017.