Nadchodzi „Wiosna w Hulakula” i wielka promocja -50%

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta to jedno z największych centrów rozrywki w Polsce.

Posiada strefę bowlingową na 300 osób, z 28 w pełni zautomatyzowanymi torami, strefę bilardową wyposażoną w osiem 9-stopowych stołów LEO Black King, umożliwiających grę dla 32 osób jednocześnie, strefę klubową oraz strefę dla dzieci z takimi atrakcjami jak: zjeżdżalnie, tunele, trampoliny, baseny z kulkami i wiele innych zabawek. Ponadto, w miejscowej restauracji serwowane są dania kuchni polskiej i międzynarodowej, szeroki wybór deserów oraz świeżo palona kawa. Na klientów czeka też bar oferujący najlepszej jakości wina oraz drinki. C

Hulakula to w pełni profesjonalny kompleks, oferujący zabawę na najwyższym poziomie. Każdy etap został tu starannie przemyślany, a wszystko po to, aby sprostać wysokim oczekiwaniom klientów z całego świata.
Już w najbliższy wtorek, 21 marca, w pierwszy dzień wiosny odbędzie się w Hulakula wielka promocja – 50% na kręgle, bilard oraz place zabaw. Zniżka obowiązywać będzie przez cały dzień, aż do północy.

Rezerwacji można dokonać telefonicznie: 22 18 28 000, 669 001 001
lub mailowo: rezerwacja@hulakula.com.pl
Serdecznie zapraszamy:
"Wiosna w Hulakula"
21 marca (wtorek)
Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta

Wiosna w Hulakula.png

Największe światowe gwiazdy muzyki pop wystąpią w Łodzi już w najbliższą sobotę

Night of the Proms – słynna seria koncertów powraca do Polski. W sobotę 25 marca br. – w łódzkiej Atlas Arenie wystąpią m.in.: legendarne UB40, Anastacia, Ronan Keating oraz Margaret. Towarzyszyć im będzie światowej sławy Proms Symphony Orchestra pod dyrekcją Alexandry Arrieche oraz Akademicki Chór Politechniki Łódzkiej.