Powrót do szkoły razem z Hulakula. Wyjątkowy event już 1 września!

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rozrywki w Polsce, oferujące atrakcje dla całej rodziny. Żyjąc rytmem rodziny, Hulakula razem z Komitetem Ochrony Praw Dziecka przygotowała wyjątkowy event z okazji rozpoczęcia roku szkolnego – „BACK TO SCHOOL”.

Powroty z wakacji bywają trudne zarówno dla dzieci, jak i dla rodziców, dlatego aby bezstresowo rozpocząć nadchodzący rok szkolny, Hulakula  przygotowała atrakcje dla dzieciaków, ale także warsztaty dla rodziców.

Jak pomóc dzieciom radzić sobie ze szkolnym stresem, na co zwrócić uwagę, by nie przegapić istotnych problemów, a także jak pozytywnie motywować dzieci do szkolnych wyzwań – opowiadać będzie psycholog, przewodnicząca KOPD Mirosława Kątna. Natomiast autorka podręczników i programów nauczania Anna Wieczorek opowie, jak wspomagać dzieci w nauce języka angielskiego.

W trakcie warsztatów dla rodziców, na dzieciaki pod wykwalifikowaną opieką czekać będzie mnóstwo atrakcji, między innymi: zabawy i animacje taneczne – zumba kids, balonikowe show, warsztaty z malowania koszulek i pocztówek z wakacji, a także występ magika!

Zapraszamy w piątek, 1 września, od godziny 17.00. Warto być na czas, ponieważ pierwsze 100 dzieciaków otrzyma kolorową wyprawkę do szkoły!

Z Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta pierwszy września będzie niezapomnianym dniem zabaw, który świetnie nastroi wszystkich członków rodziny na nadchodzące wyzwania roku szkolnego!
„Back to School” z Hulakula
1.09 (piątek), start: godz. 17.00
Wstęp wolny!
back to school_1.09.2017 - 1920x1080 (1).png
Partner wydarzenia: Komitet Ochrony Praw Dziecka
Patroni wydarzenia: Radio Eska, gazeta „Nasze Miasto”, magazyny: „Świat Zabawek”, „Dziecko Najlepsza Inwestycja” oraz portale: czasdzieci.pl, miastodzieci.pl, qlturka.pl, dzieckowwarszawie.pl
Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/351173281981050/
Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta.jpg
Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, w tym jeden zewnętrzy, a także bar i restauracja z letnim ogródkiem oraz dwie sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom. Z usług centrum korzystają zarówno klienci indywidualni, jak i korporacyjni. Hulakula współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

back to school_1.09.2017 - 1920x1080 (1).png

Hip-hop w Hulakula! Już 31 sierpnia na scenie Rozrywkowego Centrum Miasta wystąpi KaeN!

Już 31 sierpnia na scenie Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta wystąpi KaeN – jedna z najbardziej charakterystycznych postaci polskiego hip-hopu.