„B2Beat – branża spotyka się w Hulakula!” – wyjątkowe spotkanie branży eventowej, reklamowej i mediów w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta przygotowało wyjątkowe spotkanie branży eventowej, reklamowej i mediów: „B2Beat – branża spotyka się w Hulakula!”. Już 5 października wszyscy Ci, którzy zwykle przy tego typu wydarzeniach są w pracy, tym razem będą się bawili i relaksowali, korzystając ze wszystkich atrakcji Rozrywkowego Centrum Miasta.

– Hulakula – to miejsce zabawy i rozrywki zarówno dla klienta indywidualnego, jak i branżowego, ale na to, by wszyscy się dobrze bawili, zawsze pracuje sztab ludzi: specjaliści od eventów, reklamy, mediów… To także osoby, z którymi na co dzień współpracujemy i tego wieczora to dla nich chcielibyśmy przygotować zabawę. Liczymy, że event B2Beat – branża spotyka się w Hulakula! pozwoli nam lepiej się poznać w trochę mniej formalnych warunkach. Będzie też miejsce, gdzie będzie można zobaczyć w praktyce, co nowego słychać w branży – podkreśla Bogumił George, prezes BMG Entertainment.
Na ten wieczór przygotowano wiele atrakcji i prezentacji nowości na rynku eventowym. Razem z Universal Music Polska przygotowany został również specjalny muzyczny showcase. Na scenie Hulakula zagoszczą młode gwiazdy, które szturmem zdobywają polską scenę muzyczną: Lanberry, Monika Lewczuk, Patryk Kumór i Antek Smykiewicz.
„B2Beat…” – to także branżowy turniej bowlingowy. Organizatorzy zapraszają wszystkich, którzy chcą zmierzyć się ze swoją konkurencją i współpracownikami – tym razem na torach do kręgli. Swoją drużynę można zgłaszać poprzez specjalnie przygotowaną stronę: http://b2beat.meetingplanner.pl/druzyny. Dla najlepszych przygotowane zostały atrakcyjne nagrody: dla zwycięskiej drużyny voucher na 10 000 zł do zrealizowania w Hulakula. Łączna pula nagród grupowych i indywidualnych wynosi przeszło 25 tys. zł. Wstęp na wydarzenie tylko z zaproszeniami. Chęć udziału w wydarzeniu można zgłaszać poprzez stronę: http://b2beat.meetingplanner.pl/rejestracja.
Organizator wydarzenia: Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa
Partnerzy wydarzenia: Świat Eventów, Confetti System, Stowarzyszenie Branży Eventowej, Syskonf, Event Management Training Group
Patroni medialni: Media & Marketing Polska, Think MICE, Nowy Marketing, Event Katalog, Event Management Polska, Event Manager News, Eventowa blogerka, eventplatforma.pl, Marketer+, MICE Poland, OOH Event, konferencje.pl
Partner branżowy: meetingplanner.pl

O Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta

Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta.jpg
Hulakula – to nowoczesna przestrzeń rozrywkowa o jednej z największych powierzchni w stolicy, oferująca zarówno atrakcje dla indywidualnego klienta, jak i kompleksową obsługę przy organizacji wszelkich eventów. Plastyczna przestrzeń nowej siedziby Hulakula, usytuowanej obok Mostu Gdańskiego, daje szerokie możliwości aranżacji i budowania autorskich koncepcji eventowych. To idealne miejsce zarówno do organizacji koncertu, pokazu mody, walki bokserskiej, jak również konferencji prasowej, szkolenia, prezentacji produktu czy imprezy integracyjnej dla 3 tys. osób, obejmującej także atrakcje dla dzieci.

Bogate, nowoczesne zaplecze techniczne: multimedia, oświetlenie, nagłośnienie, spełnia najwyższe standardy, a jednocześnie dzięki swojej modułowości oferuje zróżnicowane rozwiązania dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów.
Na ponad 6,5 tysiącach m2 Hulakula znajdują się:
  • dwie nowoczesne sale konferencyjno-klubowe
  • dwie kameralne sale VIP
  • parkiet na 2 tys. osób
  • antresola z oddzielnym barem i 300 miejscami siedzącymi
  • restauracja dla 400 gości
  • trzy bary
  • scena o powierzchni 40 m2 z ekranem LED o wymiarach 8 × 4 m i rozdzielczości 1344 × 672
  • bowling, bilard, automaty zręcznościowe i klasyczne gry wideo
  • letni ogródek restauracyjny z zewnętrznym placem zabaw
  • wewnętrzne place zabaw z trzema strefami dostosowanymi do różnych grup wiekowych
  • bezpłatny parking na 450 osób
  • powierzchnia reklamowa na 38 telewizorach LCD, 14 rzutnikach i 10 ekranach projekcyjnych
  • dwie niezależne, wentylowane palarnie
Wszystkie sale są w pełni klimatyzowane oraz wyposażone w nowoczesne urządzenia audiowizualne. Obiekt jest przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych.

Hulakula oferuje także pełny zakres usług cateringowych, zarówno w ramach imprez organizowanych w Hulakula, jak i imprez zewnętrznych. Szef kuchni przygotuje autorskie dania główne, przystawki ciepłe i zimne, słodkie bufety, a także bufety tematyczne, np. bufet sushi czy bufet włoski z pizzą oraz catering artystyczny, komponowany indywidualnie, zgodnie z oczekiwaniami klienta.
Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta
tel.: 22 18 28 023, 22 18 28 025
mail: eventy@hulakula.com.pl

grafika B2Beat.png

b2b--kolor--bw-01.png

Crazy World & C-BooL, czyli dzika impreza w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miast – to miejsce wyjątkowych imprez. I tak będzie również 7 października, gdy na tę jedyną w swoim rodzaju noc, dzięki wyjątkowej scenografii i niecodziennej oprawie muzycznej klub Hulakula zamieni się w szalony świat, z pogranicza snów i fantazji.