Rodzinny RC Racing w Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta

Na fanów czterech kółek i modelarstwa czeka w ten weekend prawdziwe święto – rodzinne wyścigi zdalnie sterowanymi samochodami, w których mogą wziąć udział chętni od 6. roku życia.

Wstęp na imprezę jest bezpłatny, a gościem specjalnym będzie mistrzyni jazdy bokiem – Karolina Pilarczyk – pierwsza kobieta z licencją Polskiej Federacji Driftu.

Wydarzenie odbędzie się 4 lutego, w godzinach od 11.00 do 16.00, na specjalnie zbudowanym na tę okazję torze wyścigowym w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta. Organizatorzy zapewniają modele samochodów RC w skali 1:10 (dostarczone przez Rcforfun – Modele Zdalnie Sterowane), atrakcyjne nagrody i dużą dawkę sportowych emocji, które udzielą się zawodnikom przewidzianych konkurencji. Będą to nie tylko wyścigi, ale też zbijanie kręgli czy zabawy w policjantów i złodziei. Dodatkową atrakcję stanowić będzie pokaz najszybszego auta RC rozpędzającego się do 220 km na godzinę.

Zapraszamy wszystkich miłośników zdalnie sterowanych samochodów, rodzinnych weekendów i dobrej zabawy!

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Z usług centrum korzystają zarówno klienci indywidualni, jak i korporacyjni. Plastyczna przestrzeń nowej siedziby Hulakula, usytuowanej obok Mostu Gdańskiego, daje szerokie możliwości aranżacji i budowania autorskich koncepcji eventowych. To idealne miejsce zarówno do organizacji koncertu, pokazu mody, walki bokserskiej, jak również konferencji prasowej, szkolenia, prezentacji produktu czy imprezy integracyjnej dla 3 tys. osób, obejmującej także atrakcje dla dzieci. Bogate, nowoczesne zaplecze techniczne: multimedia, oświetlenie, nagłośnienie spełnia najwyższe standardy, a jednocześnie dzięki swojej modułowości oferuje zróżnicowane rozwiązania dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów.

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa www.hulakula.com.pl

Hulakula.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.