Ofenbach w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to miejsce gdzie spotkać można największe gwiazdy muzyki klubowej. I tak będzie również 10 lutego, gdy na scenie Hulakula zagości OFENBACH – lider europejskich i światowych list przebojów!

Ofenbach, czyli Dorian i Cesar – francuski duet DJ-ski, który podbił światowe kluby hitami Be Mine oraz Katchi, będzie gwiazdą sobotniej imprezy w Hulakula już 10 lutego.
Ta niesamowita dwójka przyjaciół musi zaliczyć rok 2017 do udanych! Wydany w styczniu singiel Be Mine przyniósł im popularność i podbił światowe listy przebojów, w Polsce docierając do pierwszego miejsca list Top radia ESKA i RMF MAXXX, a także list iTUNES POLSKA i SHAZAM. Kolejny singiel – Katchi – ukazał się we wrześniu i powtórzył sukces docierając m.in. do pierwszego miejsca ogólnopolskiego AirplayCharta (listy najpopularniejszych utworów w stacjach radiowych przygotowywanej przez ZPAV).

Rok 2018 w Polsce Ofenbach rozpoczynają koncertem w Warszawie – w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta!

Ofenbach - Be Mine (Official Video)

Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi (Official Video)

Ofenbach to także twórcy popularnych remiksów największych przebojów.

ROBIN SCHULZ FEAT. JAMES BLUNT – OK [OFENBACH REMIX] (OFFICIAL AUDIO)

Portugal. The Man - Feel It Still (Ofenbach Remix)

Rudimental - Sun Comes Up feat. James Arthur [Ofenbach Remix]

Patroni medialni: radio ESKA, telewizja Uniwerek TV, magazyny: „Informator Stolicy” i „Magiel”, portale: Allaboutmusci.pl oraz koncertomania.pl
Organizator: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta
INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa;
data: 10 lutego (sobota); start imprezy: 20:00;
bilety: 20 zł; dla pierwszych 200 osób welcome drink gratis!
przedsprzedaż biletów: http://bit.ly/2lZgysX
support: DJMaxT;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/1954587874859098/.

Wstępu na imprezę nie mają osoby niepełnoletnie oraz pozostające pod wpływem alkoholu i innych środków odurzających. Lokal zastrzega sobie prawo do odmówienia prawa wstępu bez podania przyczyny. Dresscode: smart casual (elegancko i wygodnie, ale niesportowo).

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

hulkula-logo.jpg

ofenbach w  hulakula_10.02.jpg

Kamil Bednarek w Hulakula – charytatywny koncert na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka

Komitet Ochrony Praw Dziecka (KOPD) wraz z Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta zapraszają na wyjątkowy koncert na rzecz podopiecznych komitetu. Gwiazdą wieczoru będzie Kamil Bednarek. Całkowity dochód z koncertu zostanie przekazany na rzecz KOPD.