FRYDERYKI 2018 - ogłoszenie nominacji

FRYDERYKI 2018 - ogłoszenie nominacji

Zaproszenie na konferencje prasową

Związek Producentów Audio Video, Akademia Fonograficzna oraz Agencja STX JAMBOREE serdecznie zapraszają na konferencję prasową, podczas której ogłoszone zostaną nominacje do nagród Akademii Fonograficznej FRYDERYK 2018.

Konferencja odbędzie się 6 marca 2018 roku (wtorek) o godz. 11.00 w Centrum Prasowym PAP przy ul. Brackiej 6/8 w Warszawie.

Podczas konferencji zostaną przestawieni także laureaci nagród Złoty Fryderyk, które przyznawane są za całokształt osiągnięć artystycznych.
FRYDERYK – to najważniejsza nagroda muzyczna na polskim rynku, wręczana od 1994 roku. Od 1999 przyznaje ją powołana przez ZPAV Akademia Fonograficzna, która zrzesza ponad 1300 członków: twórców, kompozytorów, dziennikarzy muzycznych, przedstawicieli branży fonograficznej oraz artystów nominowanych w poprzednich edycjach nagród
Prosimy o potwierdzenie udziału w konferencji w mailu zwrotnym.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.