Hulakula zaprasza na Wielkanocne zdobienie Giga Jajka

Już w najbliższą sobotę 24 marca w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta odbędzie się rodzinna impreza wielkanocna z jajkiem w roli głównej.

Rodzinne przygotowania do Świąt Wielkanocnych – dla dzieci to beztroska zabawa świątecznymi zajączkami, pierwsze próby stworzenia palmy i bezkarne malowanie poza kartką, czyli zdobienie świątecznych pisanek.

A już w najbliższą sobotę przekonacie się, że im większe jajo, tym większa frajda!

Tego dnia w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta odbędzie się Wielkanocne zdobienie Giga Jajka. Będziemy też uczestniczyć w warsztatach, podczas których dowiemy się jak przygotowywać świąteczne dekoracje i ozdoby z wiosennym motywem przewodnim.

A to jeszcze nie wszystko – dla ciekawych świata młodych naukowców przewidziane są jajeczne eksperymenty. Który kilkulatek nie chciałby wiedzieć, jak obrać nieugotowane jajko? Albo sprawdzić, czy można po nich chodzić?

Serdecznie zapraszamy na naszą imprezę świąteczną już 24 marca w godzinach 13.00 – 16.00. Warsztaty przewidziane są dla dzieci od 5. roku życia. Wstęp jest bezpłatny.
PATRONI MEDIALNI:
Radio Eska, Czasdzieci.pl, Moi-mili.pl, Qlturka.pl, Rodzicowo.pl

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa (Sala główna);
data: 24 marca (sobota);
czas trwania imprezy: 13.00 – 16.00;
wiek dzieci: od 5 lat;
bilety: wstęp bezpłatny;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/349841772179741/

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

ul. Jagiellońska 82B

Kontakt dla prasy:
Agata Bisko
QL CITY Music & Entertainment PR
Tel. +48 609 79 80 60
a.bisko@qlcity.pl

Już jutro koncert Guziora w Hulakula w ramach Evil_ThingsTour

temu

Pierwszy koncert w Warszawie w ramach trasy koncertowej Evil_ThingsTour został wyprzedany, ale mamy dobrą wiadomość! Już w czwartek 20 września Guzior wystąpi na scenie Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta!
„B2Beat…” - branża eventowa, reklamowa i media ponownie spotykają się w Hulakula! Zarejestruj swój udział w Branżowym Turnieju Bowlingowym

temu

Po sukcesie ubiegłorocznej edycji Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta kontynuuje projekt „B2Beat… branża spotyka się w Hulakula!”, czyli imprezy skierowanej do osób, które zawodowo zajmują się eventami, reklamą i mediami. Już 3 października w Hulakula po raz kolejny odbędzie się Branżowy Turniej Bowlingowy!
Zuza Gadowska – córka lidera grupy IRA – wystąpi na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula – 1 września

temu

To już ostatni koncert w tym sezonie w ramach Letniej Sceny Muzycznej Hulakula. W sobotę 1 września cykl spotkań z młodymi, utalentowanymi artystami zakończy wokalistka i multiinstrumentalistka – Zuza Gadowska.
Powrót do szkoły razem z Hulakula! Do wygrania szkolne wyprawki!

temu

Powroty do szkoły nie muszą być bolesne, a z Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta mogą być pełne atrakcji. Już w niedzielę 2 września jedno z największych centrów rozrywki w Polsce zaprasza na kolejną edycję rodzinnej imprezy Back To School!