Hulakula zaprasza na Wielkanocne zdobienie Giga Jajka
Hulakula zaprasza na Wielkanocne zdobienie Giga Jajka

Już w najbliższą sobotę 24 marca w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta odbędzie się rodzinna impreza wielkanocna z jajkiem w roli głównej.

Rodzinne przygotowania do Świąt Wielkanocnych – dla dzieci to beztroska zabawa świątecznymi zajączkami, pierwsze próby stworzenia palmy i bezkarne malowanie poza kartką, czyli zdobienie świątecznych pisanek.

A już w najbliższą sobotę przekonacie się, że im większe jajo, tym większa frajda!

Tego dnia w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta odbędzie się Wielkanocne zdobienie Giga Jajka. Będziemy też uczestniczyć w warsztatach, podczas których dowiemy się jak przygotowywać świąteczne dekoracje i ozdoby z wiosennym motywem przewodnim.

A to jeszcze nie wszystko – dla ciekawych świata młodych naukowców przewidziane są jajeczne eksperymenty. Który kilkulatek nie chciałby wiedzieć, jak obrać nieugotowane jajko? Albo sprawdzić, czy można po nich chodzić?

Serdecznie zapraszamy na naszą imprezę świąteczną już 24 marca w godzinach 13.00 – 16.00. Warsztaty przewidziane są dla dzieci od 5. roku życia. Wstęp jest bezpłatny.
PATRONI MEDIALNI:
Radio Eska, Czasdzieci.pl, Moi-mili.pl, Qlturka.pl, Rodzicowo.pl

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa (Sala główna);
data: 24 marca (sobota);
czas trwania imprezy: 13.00 – 16.00;
wiek dzieci: od 5 lat;
bilety: wstęp bezpłatny;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/349841772179741/

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

ul. Jagiellońska 82B

Kontakt dla prasy:
Agata Bisko
QL CITY Music & Entertainment PR
Tel. +48 609 79 80 60
a.bisko@qlcity.pl

Powiązane artykuły
Hulakula hucznie będzie obchodzić swoje urodziny - w programie m.in. koncert Dody i bowlingowy turniej gwiazd!

W listopadzie miną dwa lata odkąd Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zapewnia najlepszą zabawę w mieście, organizując wyjątkowe imprezy w nowej lokalizacji – na warszawskiej Pradze Północ przy ul. Jagiellońskiej 82B. Z tej okazji już 10 listopada odbędzie się wydarzenie,
Już po raz drugi przedstawiciele branży eventowej, reklamowej i mediów bawili się w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta – zobacz fotorelację

W środę 3 października w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta po raz drugi odbyła się wyjątkowa impreza skierowana do branży eventowej, reklamowej i mediów: „B2Beat… branża spotyka się w Hulakula”.
Bal Halloween dla dzieci w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta

Halloween – to fantastyczna zabawa, która zabiera najmłodszych w świat magii, zaklęć i czarnoksiężników. Już w niedzielę 28 października w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta zapanują magiczna atmosfera, wyjątkowe stroje i mnóstwo śmiechu!
Już w niedzielę Enej zagra w Hulakula charytatywny koncert na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka

Komitet Ochrony Praw Dziecka (KOPD) po raz kolejny organizuje koncert na rzecz swoich podopiecznych w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. Tym razem na scenie Hulakula zagości rockowo-folkowy zespół Enej. Całkowity dochód z koncertu zostanie przekazany na rzecz KOPD.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.