Dzień Mamy w Hulakula! – zapraszamy już w najbliższy weekend do Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta

Najbliższy weekend – 26 i 27 maja – będzie należał do Mam! Z okazji tego wyjątkowego święta Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zorganizowało weekend pełen atrakcji i wrażeń dla najmłodszych i oczywiście dla Mam.

W sobotę – 26 maja – wszyscy goście Hulakula będą mogli wziąć udział w warsztatach „Mini SPA” z Kids Funtasy, podczas których przedstawione zostaną tajemnice wytwarzania kosmetyków w domowych warunkach, a także proste i łatwo dostępne produkty, które można wykorzystać do tworzenia kosmetyków w domu. Organizatorzy zapewniają dobrą zabawę, piękne zapachy, twórcze spędzenie czasu i gotowe kosmetyki do zabrania do domu. Zajęcia odbędą się w godzinach 14.00–16.00.

Na niedzielę – 27 maja – między 13.00 a 16.00 w specjalnie zaplanowanej strefie atrakcji dzieci będą miały okazję przygotować kwietne bukieciki dla Mam, udekorować smaczne babeczki, a także samodzielnie wykonać kolorowe kartki okolicznościowe w ramach warsztatów scrapbookingu. Wykwalifikowani animatorzy zajmą się najmłodszymi, podczas gdy wszystkie Mamy będą mogły znaleźć chwilę wytchnienia w letnim ogródku Hulakula: wypić aromatyczną kawę i po prostu zrelaksować się na leżaku w słońcu.

Oprócz warsztatów nie zabraknie także wspólnych zabaw i aktywności oraz animacji sportowych. Wstęp na wszystkie z nich jest bezpłatny.

PATRONAT MEDIALNY: Radio Eska, Mamy Wyjście.
INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa;
data: 26–27 maja (sobota i niedziela);
czas trwania imprezy: sobota: 12.00–17.00, niedziela: 12.00–17.00;
bilety: wstęp bezpłatny;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/453701815061677/.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Kontakt dla prasy:

Katarzyna Kowalewska
QL CITY Music & Entertainment PR
k.kowalewska@qlcity.pl

Hulakula.jpg

Dzien Mamy.jpg

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zaprasza na Rodzinny Dzień Dziecka!

W Hulakula Dzień Dziecka będzie trwał cały weekend! W dniach 1, 2 i 3 czerwca zapraszamy na Rodzinny Dzień Dziecka w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. Wiemy, co maluchy i starszaki lubią najbardziej, dlatego szykujcie się na mnóstwo atrakcji – udział w nich jest bezpłatny!