Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zaprasza na Rodzinny Dzień Dziecka!

W Hulakula Dzień Dziecka będzie trwał cały weekend! W dniach 1, 2 i 3 czerwca zapraszamy na Rodzinny Dzień Dziecka w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. Wiemy, co maluchy i starszaki lubią najbardziej, dlatego szykujcie się na mnóstwo atrakcji – udział w nich jest bezpłatny!

Szczegółowy program

1 czerwca, w piątek – od 12.00 do 20.00 – zapraszamy na zajęcia sportowe, kreatywne animacje, malowanie buziek i kręcenie baloników oraz zabawy z ogromnymi bańkami mydlanym. Ponadto tego dnia udostępniamy nieodpłatnie wszystkie place zabaw.*

W sobotę 2 czerwca pouczymy się języka angielskiego i wspólnie potańczymy:

12.00–17.00 – przez cały dzień otwarta będzie strefa Profi-Lingua, gdzie na dzieci czekać będą quizy, lepienie z ciastoliny, kolorowanki, gry planszowe z nagrodami, spotkanie z Lwem Profikiem oraz bezpłatne „Magiczne warsztaty z języka angielskiego”, czyli lekcje pokazowe szkoły językowej Profi-Lingua (rozpoczynające się o 13.00, 14.00 i 15.00);

14.00–17.00 – dyskoteka dla dzieci – zatańczymy do najpopularniejszych piosenek z ulubionych bajek, a w międzyczasie nasze animatorki wyczarują ogromne bańki mydlane, pomalują buźki i zadbają o kreatywne zabawy ruchowe.

Niedziela 3 czerwca upłynie nam pod znakiem literatury i sztuki:

12.00 – rozpoczęcie wydarzenia wraz z Gościem specjalnym – Małgorzatą Berwid, znaną jako Ciotka Książkula; to dziennikarka i animatorka kultury, która od ponad 25 lat zajmuje się współtworzeniem i realizacją programów telewizyjnych dla dzieci (Ciuchcia, Budzik, Moliki Książkowe);

13.00–14.00 – spotkanie z Dorotą Suwalską – nominowaną do Astrid Lindgren Memorial Award 2018 autorką książek Znowu kręcisz, Zuźka!, Bruno i siostry oraz Bajkoterapia – antologii pięknych i mądrych bajek dla dzieci oraz poradnika dla rodziców;

13.00–15.00 – warsztaty plastyczne z wydawnictwem Adamada.

To jeszcze nie wszystko! W sobotę i w niedzielę, w godzinach 12.00–15.00 udostępnimy także fotobudkę, abyście zabrali weekendowe wspomnienia do domu.

A to wciąż nie wszystkie atrakcje! Przez cały weekend dedykowany dzieciom będzie można skorzystać z zewnętrznego placu zabaw i dmuchanej zjeżdżalni, nie zabraknie też animacji i spotkania z naszymi maskotkami Hulkąkulką i Kręgielkiem.

Myśleliście, że teraz to już naprawdę wszystko? Wcale nie! Będzie czekał na Was także fantastyczny konkurs, w którym do wygrania będą tygodniowe karnety na Półkolonie Hulakula oraz zegarki od Calmean!
PARTNERZY: Calmean, Komitet Ochrony Praw Dziecka, Wydawnictwo Adamada.
PATRONAT MEDIALNY: Radio Eska, czasdzieci.pl, dzieckowwarszawie.pl, rodzicowo.pl, Świat Zabawek, wolnasobota.pl.

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa;
data: 1, 2, 3 czerwca (piątek, sobota, niedziela);
czas trwania imprezy: piątek: 12.00 - 20.00, sobota: 12.00–17.00, niedziela: 12.00–17.00;
bilety: wstęp bezpłatny;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/462304470885608/.

* darmowy wstęp na plac zabaw wewnętrzny nie dotyczy grup zorganizowanych oraz organizacji urodzin
* ze względów bezpieczeństwa liczba wejść na plac zabaw może zostać czasowo ograniczona

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Hulakula.jpg

Dzień Dziecka.jpg