DJ Brave wystąpi w Hulakula z utworem "I Just Called to Say I Love You"

Pierwszy weekend wakacji Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta rozpoczyna koncertem artysty znanego jako Brave, który szturmem podbija listy przebojów. W piątek 22 czerwca zamierza podbić serca warszawskiej publiczności.

Wiadomo o nim niewiele. Jest to DJ i producent pochodzący z Polski. Muzyka pasjonowała go od wczesnych lat młodzieńczych, a na niwie producenckiej działa aktywnie od 2011 roku. Jego upodobania artystyczne oscylują wokół muzyki tanecznej, w której Brave specjalizuje się także jako DJ.

Dużo więcej można powiedzieć o jego twórczości, zwłaszcza debiutanckim singlu. To odważna – jak przystało na kogoś o pseudonimie Brave – próba zmierzenia się z przebojową balladą Steviego Wondera I Just Called to Say I Love You. Ten ponadczasowy utwór w nowoczesnej aranżacji  Brave’a zawojował radiowe i klubowe playlisty w naszym kraju.
Brave - I Just Called to Say I Love You

Cover wydany został w wytwórni innego uznanego DJ-a – C-BooLa – czyli C-Wave Records.  Premierowo utwór można było usłyszeć w RMF FM, Radiu ESKA, RMF MAXXX, a aktualnie w ponad 40 radiostacjach w całym kraju. Usłyszymy go też na pewno podczas piątkowego koncertu w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. A co jeszcze?

Sami przekonajcie się, co do zaprezentowania ma ten tajemniczy, choć doceniony już przez branżę i publikę artysta. Zapraszamy 22 czerwca już od godz. 20.00, a jeśli tego dnia masz urodziny lub imieniny, możesz liczyć na prezent – wstęp za free. Dla pozostałych bilety w cenie 10 zł.
INFORMACJE ORGANIZACYJNE:

miejsce: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa;
data: 22 czerwca (piątek);
start imprezy: 20:00 (DJ Poniecki);
gwiazda wieczoru: 23:30;
ogródek: disco z DJ Pierr;
bilety: 10 zł; darmowy wstęp dla osób obchodzących w tym dniu urodziny lub imieniny oraz dla posiadaczy kart VIP Cashback Hulakula;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/474394622997490/.

Wstępu na imprezę nie mają osoby niepełnoletnie oraz pozostające pod wpływem alkoholu i innych środków odurzających. Lokal zastrzega sobie prawo do odmówienia prawa wstępu bez podania przyczyny. Dresscode: smart casual (elegancko i wygodnie, ale niesportowo).

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Hulakula.jpg

Brave.jpg