Rodzinna impreza One Day in Tunisia – już w najbliższą niedzielę, 22 lipca w Hulakula

Chcecie poczuć klimat gorącej Tunezji? Wygrać wycieczkę do tego zakątka Afryki? Poznać nowe smaki i egzotyczne potrawy? Posłuchać fajnej muzyki i poznać słynnych Youtuberów? Jeśli na któreś z tych pytań odpowiedzieliście „tak” – nie może Was zabraknąć w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta w niedzielę 22 lipca. Startujemy o godz. 18.00.

Tego dnia w Hulakula królować będzie klimat tunezyjski oraz muzyka Alternaxxa, Magdy Beredy, Maćka "Dziemiana" Dziemiańczuka i Olivii Fok, znanych z teledysku One Day nakręconego w Afryce. To świetna okazja, żeby poznać bliżej znanych Youtuberów, ale nie tylko. Będzie można także skosztować potraw z Tunezji i dowiedzieć się, jak samemu je przygotować, za sprawą pokazów kulinarnych z udziałem Bartka Bez Przepisu z programu Masterchef. A do tego ten, kto wykaże się wiedzą o tym afrykańskim kraju w naszym quizie – wygra wycieczkę i odwiedzi go osobiście!

Mamy też dla Was niespodziankę z zupełnie innej bajki – z bajki o pewnym małym piesku. Naszym gościem specjalnym będzie Patryk – bohater rasowej komedii, w której głosu użyczą Julia Kamińska i Mikołaj Roznerski! Odwiedzą nas też prawdziwe mopsy, a każdy będzie mógł się przekonać, jakie urocze z nich stworzenia.

Tyle atrakcji w jednym miejscu? Tego jeszcze nie było! Zapraszamy na tę wyjątkową imprezę w Hulakula rodziców z dziećmi  w wieku 10+ w niedzielę, 22 lipca. Wstęp jest bezpłatny.

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa;
data: 22 lipca (niedziela);
start imprezy: 18.00;
bilety: wstęp bezpłatny;
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/1789675887781825/

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Hulakula.jpg

One Day in Tunisia.jpg

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zaprasza na Rodzinny Dzień Dziecka!

temu

W Hulakula Dzień Dziecka będzie trwał cały weekend! W dniach 1, 2 i 3 czerwca zapraszamy na Rodzinny Dzień Dziecka w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. Wiemy, co maluchy i starszaki lubią najbardziej, dlatego szykujcie się na mnóstwo atrakcji – udział w nich jest bezpłatny!
Dzień Mamy w Hulakula! – zapraszamy już w najbliższy weekend do Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta

temu

Najbliższy weekend – 26 i 27 maja – będzie należał do Mam! Z okazji tego wyjątkowego święta Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zorganizowało weekend pełen atrakcji i wrażeń dla najmłodszych i oczywiście dla Mam.
Letnia Strefa Rodzinnej Rozrywki w Hulakula – otwarcie już w najbliższy weekend – 19–20 maja!

temu

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – jedna z największych przestrzeni rozrywkowych w stolicy – teraz poszerza się o część zewnętrzną – letni ogródek z restauracją i ogólnodostępnym, bezpłatnym placem zabaw, tworząc Letnią Strefę Rodzinnej Rozrywki. Wielkie otwarcie z tysiącem animacji, w tym warsztatami kulinarnymi z laureatem Masterchef – Mateuszem Zielonką, już w najbliższą sobotę i niedzielę, 19–20 maja.
Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta zaprasza na Dziecięce Silent Disco

temu

W drugi dzień świąt proponujemy dzieciom zabawę, jakiej jeszcze nie było! To dyskoteka w ciszy, czyli Dziecięce Silent Disco w Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta.