Powrót do szkoły razem z Hulakula! Do wygrania szkolne wyprawki!

Powrót do szkoły razem z Hulakula! Do wygrania szkolne wyprawki!

Powroty do szkoły nie muszą być bolesne, a z Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta mogą być pełne atrakcji. Już w niedzielę 2 września jedno z największych centrów rozrywki w Polsce zaprasza na kolejną edycję rodzinnej imprezy Back To School!

Już od godziny 13.00 w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta na uczniów rozpoczynających rok szkolny będzie czekała cała masa rozrywek, a do pierwszych 100 biletów na plac zabaw zostanie dołożona szkolna wyprawka! Szkolne wyprawki będzie można także wygrać w licznych konkursach.
Nie zabraknie też atrakcji muzycznej. Na Scenie Hulakula tego dnia zagości Eryk Waszczuk – 12-letni wokalista, który był uczestnikiem pierwszej edycji programu "The Voice Kids", gdzie występował w drużynie Edyty Górniak.
W programie imprezy Back To School! przewidziano także wiele zajęć i warsztatów, które przez zabawę przygotują najmłodszych od czekających ich w nowym roku wyzwań, nie tylko naukowych.

Przedstawienie: Cyrk Einsteina, czyli jest zabawa, jest nauka – każdy znajdzie czego szuka! O eksperymentowaniu, poznawaniu i odkrywaniu nieznanego. Widowiskowe doświadczenia wytłumaczone w prosty i zabawny sposób rozbudzą chęć poznawania, konstruowania, eksperymentowania i zgłębiania nauk ścisłych.

Matplaneta – czyli jak rozwijać zdolności matematyczne u dzieci i przygotować je do zadań w świecie napakowanym matematyka i logiką.

Legia Soccer Schools – niesamowita okazja dla wszystkich fanów piłki nożnej: piłkarski trening z trenerami Legii w letnim ogródku Hulakula.

Planeta Robotów i Kreatywna Strefa LEGO oraz miniwarsztaty w tematyce SUMO Robotów.

Szkółka bowlingowa – pod okiem instruktorów Hulakula dzieci będą miały okazję poznać tajniki tej fantastycznej gry.

Będą także liczne konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, malowanie buziek, zumba kids, balonikowe show i mnóstwo dobrej zabawy w efektownym finale imprezy.

Organizatorzy zapewniają: Będzie się działo!

Miejsce: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta, Jagiellońska 82B, Warszawa
Data: 2 września 2018 r.
Godz.: 13:00–18:00
Udział jest bezpłatny i nielimitowany wiekowo! Wstęp na wewnętrzny plac zabaw jest płatny wg cennika, tj. 40 zł od dziecka za bilet open.
Dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/1763531760434361

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Powrót do szkoły razem z Hulakula. Wyjątkowy event już 1 września!

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rozrywki w Polsce, oferujące atrakcje dla całej rodziny. Żyjąc rytmem rodziny, Hulakula razem z Komitetem Ochrony Praw Dziecka przygotowała wyjątkowy event z okazji rozpoczęcia roku szkolnego – „BACK TO SCHOOL”.
„Back to School” w Hulakula – zobacz jak było (fotorelacja)

Rok szkolny już na pełnych obrotach, a my jeszcze wspominamy ostatni dzień wakacji i wydarzenie organizowane przez Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta razem z Komitetem Ochrony Praw Dziecka z okazji rozpoczęcia roku szkolnego – „BACK TO SCHOOL”.
Hulakula hucznie będzie obchodzić swoje urodziny - w programie m.in. koncert Dody i bowlingowy turniej gwiazd!

W listopadzie miną dwa lata odkąd Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zapewnia najlepszą zabawę w mieście, organizując wyjątkowe imprezy w nowej lokalizacji – na warszawskiej Pradze Północ przy ul. Jagiellońskiej 82B. Z tej okazji już 10 listopada odbędzie się wydarzenie,
Już po raz drugi przedstawiciele branży eventowej, reklamowej i mediów bawili się w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta – zobacz fotorelację

W środę 3 października w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta po raz drugi odbyła się wyjątkowa impreza skierowana do branży eventowej, reklamowej i mediów: „B2Beat… branża spotyka się w Hulakula”.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.