Zuza Gadowska – córka lidera grupy IRA – wystąpi na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula – 1 września

To już ostatni koncert w tym sezonie w ramach Letniej Sceny Muzycznej Hulakula. W sobotę 1 września cykl spotkań z młodymi, utalentowanymi artystami zakończy wokalistka i multiinstrumentalistka – Zuza Gadowska.

Zuza jest godną kontynuatorką rodzinnej tradycji muzycznej. Jej żywiołem jest nie tylko śpiew, o czym można przekonać się na YouTubie, słuchając licznych zapisów jej występów, a także własnych kompozycji. Piękny głos i talent do układania piosenek – to nie jedyne zalety artystki. Zuza jest multiinstrumentalistką – doskonale radzi sobie z gitarą, ukulele oraz skrzypcami – podkreśla Jacek Wroński, twórca i ambasador projektu
Zuza Gadowska jest absolwentką szkoły muzycznej w klasie skrzypiec, a obecnie studentką Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach na kierunku edukacji muzycznej. Ta instrumentalistka od dziecka związana jest z muzyką, między innymi za sprawą taty, Artura Gadowskiego, wokalisty zespołu IRA. Zuza gra na gitarze, ukulele, fortepianie i skrzypcach. Jest laureatką wielu konkursów muzycznych (m.in. Konkursu Piosenki Osobistej w Świeciu), brała udział także w Songwriter Łódź Festiwal. Sama pisze teksty, komponuje muzykę i bardzo aktywnie udziela się jako skrzypaczka i wokalistka. Właśnie nagrała swoją autorską debiutancką płytę.

Impurity - Zuza Gadowska

True colors - Cyndi Lauper (Cover by Zuza Gadowski)

Letnia Scena Muzyczna Hulakula – to muzyczny projekt jednego z największych warszawskich centrów rozrywki – Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta. Od strony artystycznej został przygotowany przez Jacka Wrońskiego – uznanego polskiego dziennikarza muzycznego.

W wakacyjne sobotnie wieczory w ogródku Hulakula można było posłuchać muzyków nowego pokolenia: młodzi, zdolni, reprezentujący różne gatunki artyści prezentowali swoje pierwsze autorskie materiały.

Do tej pory na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula wystąpili: Marek Piekarczyk, Adam „Nokk” Jędrzejczyk, Vesna Leszczyńska, Filip Wolski, Woro & Król, Eier, Kwiat Jabłoni, Natalia Sowińska Project. W sobotę 1 września zapraszamy na koncert Zuzy Gadowskiej.
Organizator: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta.
Partner wydarzenia: Urząd Dzielnicy Praga-Północ.
Patroni medialni: All About Music, artmundus.pl, dlastudenta.pl, Radio Eska, eska.pl, Fabryka Zespołów, „Informator Stolicy”, koncertomania.pl, kulturalnie.waw.pl, „Magiel”, muzykoholicy.com, „Super Express”, waw4free, wolnasobota.pl. Miejsce: letni ogródek Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta, Jagiellońska 82B, Warszawa.
Artysta: Zuza Gadowska
Data: 1 września (sobota), godz. 20:00.
Wstęp: wolny do godziny 20:00, po godzinie 20:00 wstęp do kluby płatny 20 zł.
Dołącz do wydarzenia:  https://www.facebook.com/events/568144000250642/.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

HK jpg.jpg

Zuza Gadowska_1.09.jpg

Już jutro koncert Guziora w Hulakula w ramach Evil_ThingsTour

temu

Pierwszy koncert w Warszawie w ramach trasy koncertowej Evil_ThingsTour został wyprzedany, ale mamy dobrą wiadomość! Już w czwartek 20 września Guzior wystąpi na scenie Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta!
Natalia Sowińska Project na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula

temu

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zaprasza na kolejne muzyczne wydarzenie w ramach cyklu prezentującego młodych, utalentowanych polskich artystów. Już w sobotę 25 sierpnia na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula wystąpi Natalia Sowińska Project – skład, którego centralnym puntem jest wyjątkowa wokalistka Natalia Sowińska
„B2Beat…” - branża eventowa, reklamowa i media ponownie spotykają się w Hulakula! Zarejestruj swój udział w Branżowym Turnieju Bowlingowym

temu

Po sukcesie ubiegłorocznej edycji Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta kontynuuje projekt „B2Beat… branża spotyka się w Hulakula!”, czyli imprezy skierowanej do osób, które zawodowo zajmują się eventami, reklamą i mediami. Już 3 października w Hulakula po raz kolejny odbędzie się Branżowy Turniej Bowlingowy!
Powrót do szkoły razem z Hulakula! Do wygrania szkolne wyprawki!

temu

Powroty do szkoły nie muszą być bolesne, a z Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta mogą być pełne atrakcji. Już w niedzielę 2 września jedno z największych centrów rozrywki w Polsce zaprasza na kolejną edycję rodzinnej imprezy Back To School!