Charytatywny Bowlingowy Turniej Gwiazd

Już 5 listopada z okazji otwarcia Rozrywkowego Centrum Miasta – Hulakula odbędzie się Charytatywny Bowlingowy Turniej Gwiazd Celebryci vs CeWEBryci z udziałem znanych i lubianych

Hulakula ponownie otwiera swoje podboje dla mieszkańców Warszawy i okolic. Po ponad półtorarocznej przerwie odświeżone i jeszcze bardziej atrakcyjne Rozrywkowe Centrum Miasta wraca na imprezową mapę stolicy w nowej lokalizacji – na Pradze Północ, przy ulicy Jagiellońskiej 82B.

Wielka gala otwarcia zaplanowana jest na 5 listopada.

Wśród atrakcji m.in. Charytatywny Bowlingowy Turniej Gwiazd Celebryci vs CeWEBryci z udziałem znanych i lubianych, a także koncerty, pokazy tańca i jak zawsze w Hulakula – mnóstwo dobrej zabawy.

Podczas wielkiego otwarcia nowej lokalizacji nie mogło zabraknąć elementu, który był stale obecny w Hulakula – wsparcia charytatywnego. Wieczór 5 listopada rozpocznie charytatywny bowlingowy turniej gwiazd Celebryci vs CeWEBryci, którego zwycięzcy znani są już teraz – są to podopieczni Fundacji Spełnionych Marzeń. Celebryci oraz ceWEBryci (gwiazdy Internetu) walczyć będą o tytuł mistrza bowlingu, zaś każdy punkt zdobyty przez najlepszego zawodnika turnieju zostanie przeliczony na 100 zł dla fundacji. Jak wysoki będzie czek? Wszystko w rękach uczestników turnieju.

O kosztowne punkty walczyć będą m.in.: Tomasz Ciachorowski, Michał Lewandowski, Ewa Gawryluk, Laura Breszka, Waldemar Błaszczyk, Agata Nizińska, Przemysław Cypryański, Anna Głogowska, Przemysław Saleta, Leszek Stanek, Maja Hyży, Lanberry, Rafał Maserak i wielu innych.

Hulakula – to miejsce zabawy, rozrywki i beztroski dla każdego – powiedział Bogumił George, prezes zarządu BMG Entertainment. – Mam ogromną nadzieję, że tym turniejem sprawimy choć trochę radości nie tylko gwiazdom i mieszkańcom Warszawy, ale także podopiecznym Fundacji Spełnionych Marzeń.

Organizatorzy zapowiadają na ten wieczór także wiele innych atrakcji, m.in. koncert Cleo, pokaz samby brazylijskiej w wykonaniu tancerek rewii „As Belezas do Brasil”, pokazy barmańskie i zabawę przy muzyce klubowej z najlepszymi polskimi DJ-ami.

W sprawie akredytacji dla mediów na galę otwarcia prosimy o kontakt na adres mailowy: j.krupski@qlcity.pl

Hulakula w nowej lokalizacji – to zupełnie nowy lokal, który oferuje jeszcze więcej rozrywki i zabawy. Na ponad 6 tys. metrów kwadratowych do dyspozycji gości oddanych jest 28 w pełni zautomatyzowanych torów bowlingowych, spełniających wymogi turniejów Polskiego Związku Kręglarskiego, 8 certyfikowanych stołów bilardowych Black King, na których można rozgrywać profesjonalne turnieje, sala koncertowa dla 2 tys. osób, klubowa dla 500 osób, dwie salki VIP, przestronna antresola dla 500 osób, a także urządzenia multimedialne i automaty do gier oraz restauracja dla 250 osób i najdłuższy w Warszawie bar, liczący prawie 40 m.

Projektanci dołożyli wszelkich starań, by stworzyć zarówno nowoczesną, jak i przyjazną przestrzeń, atrakcyjną dla gości w różnym wieku, ale jednocześnie na tyle plastyczną, by dawała możliwość kreowania wnętrza dla potrzeb eventów o różnych wymaganiach przestrzennych: od gali boksu, przez pokazy mody, po klasyczne konferencje prasowe. Jak powiedział Michał Ciecierski, v-ce prezes zarządu BMG Entertainment:
Tradycyjne Hulakula będzie organizowało wiele autorskich wydarzeń, ale jesteśmy też otwarci na współpracę z agencjami eventowymi i klientami biznesowymi, którzy zawsze byli dla nas ważnymi partnerami. Teraz możemy im zaproponować unikatową w Warszawie przestrzeń i jej zupełnie wyjątkowe możliwości.

W Hulakula nie mogło zabraknąć oferty dla najmłodszych. Powstający właśnie kompleks placów zabaw będzie największą tego typu inwestycją w Warszawie: dwa przestrzenne place zabaw wewnątrz budynku, przestrzeń zabaw na świeżym powietrzu dostępna w okresie letnim, sześć salek urodzinowych i miejsce relaksu dla dorosłych – to wszystko zostanie oddane do dyspozycji gości już w grudniu.

Hulakula zawsze było miejscem oferującym rozrywkę na najwyższym poziomie dla wszystkich: dzieci i dorosłych, klientów indywidualnych i korporacyjnych, rodzin, singli, studentów i seniorów – za to Warszawiacy nas pokochali – stwierdził George. – Nie ustaniemy w tych wysiłkach i każdego dnia będziemy budować przyjazne, doskonale zorganizowane miejsce z wyjątkową ofertą dla każdego.

Uroczysta Gala Otwarcia nowej lokalizacji Hulakula odbędzie się 5 listopada br. Wejściówki można jeszcze zdobyć na fanpage’u: https://www.facebook.com/rcmhulakula/.

Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula otwarte będzie dla gości od poniedziałku 7.11.

Pełen plan imprez i atrakcji Hulakula dostępny jest na stronie: http://www.hulakula.com.pl.

Partnerzy medialni Gali Otwarcia:

hulakula_Wielkie_Otwarcie_5.11.jpg

Hulakula_Otwarcie_akredytacje.png

Hulakula – najpopularniejsze i największe centrum rozrywki – powróciło do Warszawy. Na uroczystym otwarciu bawiły się największe gwiazdy! (foto relacja)

Po ponad półtorarocznej przerwie odświeżone i jeszcze bardziej atrakcyjne Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta powróciło na imprezową mapę stolicy w nowej lokalizacji – na Pradze Północ, przy ulicy Jagiellońskiej 82B.