Kamil Bednarek w Hulakula – charytatywny koncert na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka

Komitet Ochrony Praw Dziecka (KOPD) wraz z Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta zapraszają na wyjątkowy koncert na rzecz podopiecznych komitetu. Gwiazdą wieczoru będzie Kamil Bednarek. Całkowity dochód z koncertu zostanie przekazany na rzecz KOPD.

Koncert odbędzie się w niedzielę 25 lutego 2018 r. w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta (Warszawa, ul. Jagiellońska 82B). Bilety w cenie 45 zł są do nabycia na stronie www.goingapp.pl oraz będą dostępne na miejscu, w dniu koncertu. Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przekazany na rzecz dalszej skutecznej pomocy dzieciom, będącym podopiecznymi KOPD, oraz ich rodzicom.

Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nasi Przyjaciele: Artysta i jego management, firma LoanMe oraz Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta dołożyli wszelkich starań, aby koncert mógł zostać zrealizowany. Rozpoczęliśmy także współpracę z firmą Going, która sprzedaje bilety na naszą rzecz. Dziękujemy! – powiedziała Magdalena Stachowiak-Alexandrowicz z Komitetu Ochrony Praw Dziecka.

To nasza kolejna wspólna akcja z Komitetem Ochrony Praw Dziecka. Bardzo się cieszę, że możemy skutecznie wspierać działania Komitetu, realizując jednocześnie naszą pasję do muzyki. Wspieranie podopiecznych KOPD daje ogromną satysfakcję całemu zespołowi Hulakula. – podkreśla Bogumił George, prezes firmy BMG Entertainment, właściciel marki Hulakula.

Bardzo się cieszymy, że mogliśmy dołożyć naszą cegiełkę do tego wspaniałego wydarzenia. Staramy się pomagać jak tylko możemy – wybieramy cele i organizacje, które zmieniają nasz mały, lokalny świat na lepsze. Pomaganie innym jest główną wartością naszej firmy i jesteśmy dumni z tego, że po raz kolejny zaangażowaliśmy się w szlachetny cel, dzięki czemu dzieci porzucone czy maltretowane nie pozostaną bez opieki. Takie wydarzenia są potrzebne, ponieważ poszerzają naszą świadomość i uwrażliwiają na ludzką krzywdę. – powiedziała Katarzyna Bieńkowska z firmy LoanMe.

Do Komitetu Ochrony Praw Dziecka każdego miesiąca trafia ponad 220 zgłoszeń z prośbą o pomoc od mieszkańców województwa mazowieckiego, a także z całej Polski. Każdemu staramy się zapewnić możliwie efektywne wsparcie, jednak potrzebne są do tego kompleksowe działania, takie jak pomoc psychologa, mediatora i, jeśli to konieczne, seksuologa, aby mogli prowadzić odpowiednie wsparcie w zakresie interwencji, mediacji, porad psychologicznych oraz terapii. Komitet prowadzi także długofalowe, strategiczne projekty edukacyjne, współpracuje z biznesem, organizując eventy, akcje – i również na ten cel potrzebne są środki. – dodaje Magdalena Stachowiak-Alexandrowicz.

Koncert z udziałem Kamila Bednarka poprowadzi Zygmunt Chajzer. Współorganizatorem i sponsorem wydarzenia jest instytucja finansowa LoanMe. Lokal udostępniło Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta. Patronat medialny objęło radio Eska, a wsparcia w zakresie sprzedaży biletów udziela Going.

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:
miejsce: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta, ul. Jagiellońska 82B, Warszawa;
data: 25 lutego (niedziela); start imprezy: 17:00;
bilety: 45 zł (całkowity dochód ze sprzedaży biletów zostanie przekazany na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka)
przedsprzedaż biletów: https://going.pl/kamil-bednarek-dla-kopd
dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/157716831683709/

Komitet Ochrony Praw Dziecka jest ogólnopolską organizacją pożytku publicznego, która zajmuje się ochroną praw i interesów dzieci oraz ich rodzin. Od 1981 roku misją Komitetu jest przeciwdziałanie i zapobieganie wszelkim przejawom krzywdzenia dzieci oraz pomoc rodzinom w sytuacjach kryzysowych. Swoją misję KOPD realizuje poprzez Centrum Interwencyjne w Warszawie oraz 23 oddziały terenowe w całej Polsce. Komitet Ochrony Praw Dziecka jako organizacja pozarządowa świadczy pomoc psychologiczną, pedagogiczną, diagnostyczną, psychoterapeutyczną, mediacyjną i prawną, szukając najwłaściwszej formy pomocy dla dziecka i jego rodziny. Więcej informacji na temat działalności KOPD można znaleźć na stronie internetowej pod adresem www.kopd.pl.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Kamil Bednarek.jpg

Koncert charytatywny Bednarka.jpg

Hulakula.jpg

Powiązane artykuły
Hulakula hucznie będzie obchodzić swoje urodziny - w programie m.in. koncert Dody i bowlingowy turniej gwiazd!

W listopadzie miną dwa lata odkąd Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zapewnia najlepszą zabawę w mieście, organizując wyjątkowe imprezy w nowej lokalizacji – na warszawskiej Pradze Północ przy ul. Jagiellońskiej 82B. Z tej okazji już 10 listopada odbędzie się wydarzenie,
Już po raz drugi przedstawiciele branży eventowej, reklamowej i mediów bawili się w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta – zobacz fotorelację

W środę 3 października w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta po raz drugi odbyła się wyjątkowa impreza skierowana do branży eventowej, reklamowej i mediów: „B2Beat… branża spotyka się w Hulakula”.
Bal Halloween dla dzieci w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta

Halloween – to fantastyczna zabawa, która zabiera najmłodszych w świat magii, zaklęć i czarnoksiężników. Już w niedzielę 28 października w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta zapanują magiczna atmosfera, wyjątkowe stroje i mnóstwo śmiechu!
Już w niedzielę Enej zagra w Hulakula charytatywny koncert na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka

Komitet Ochrony Praw Dziecka (KOPD) po raz kolejny organizuje koncert na rzecz swoich podopiecznych w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. Tym razem na scenie Hulakula zagości rockowo-folkowy zespół Enej. Całkowity dochód z koncertu zostanie przekazany na rzecz KOPD.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.