Natalia Sowińska Project na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta zaprasza na kolejne muzyczne wydarzenie w ramach cyklu prezentującego młodych, utalentowanych polskich artystów. Już w sobotę 25 sierpnia na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula wystąpi Natalia Sowińska Project – skład, którego centralnym puntem jest wyjątkowa wokalistka Natalia Sowińska

Natalia Sowińska ma na swoim koncie między innymi występu na głównej scenie Przystanku Woodstock (obecnie Pol'and'Rock Festival). Śpiewała ponadto u boku takich gwiazd jest Kamil Bednarek, Piotr Bukartyk czy zespół Kabanos. Natalia z powodzeniem odnajduje się w różnych stylistykach i gatunkach muzycznych, a jej wokal charakteryzuje się piękną barwą i mocnym brzmieniem.

Natalia Sowińska – to młoda, utalentowana artystka o pięknym głosie. Wielokrotnie występowała z pierwszą ligą polskiej sceny rockowej i rozrywkowej. Podczas występu w Hulakula Natalia zaśpiewa przy akompaniamencie gitary akustycznej. Całość zabrzmi niezwykle nastrojowo. Serdecznie zapraszam.

– mówi dziennikarz muzyczny Jacek Wroński, twórca i ambasador projektu

Letnia Scena Muzyczna Hulakula – to muzyczny projekt jednego z największych warszawskich centrów rozrywki – Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta. Od strony artystycznej został przygotowany przez Jacka Wrońskiego – uznanego polskiego dziennikarza muzycznego.
W wakacyjne sobotnie wieczory w ogródku Hulakula można posłuchać muzyków nowego pokolenia: młodzi, zdolni, reprezentujący różne gatunki artyści prezentują swoje pierwsze autorskie materiały.

Koncert Natalii Sowińskiej będzie przedostatnim wydarzeniem tegorocznego cyklu. Na kolejnym i zarazem już ostatnim spotkaniu w ramach Letniej Sceny Muzycznej Hulakula – 1 września – swój materiał przedstawi wokalistka Zuzanna Gadowska (córka Artura Gadowskiego, wokalisty zespołu IRA).

Natalia Sowińska on Instagram: “Przed Wami fragment "Carpe diem" 😊 #autorskie #workinprogress #comingsoon #carpediem”

69 Likes, 11 Comments - Natalia Sowińska (@natalia.sowinska) on Instagram: “Przed Wami fragment "Carpe diem" 😊 #autorskie #workinprogress #comingsoon #carpediem”

Organizator: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta.
Partner wydarzenia: Urząd Dzielnicy Praga-Północ.
Patroni medialni: All About Music, artmundus.pl, dlastudenta.pl, Radio Eska, eska.pl, Fabryka Zespołów, „Informator Stolicy”, koncertomania.pl, kulturalnie.waw.pl, „Magiel”, muzykoholicy.com, „Super Express”, waw4free, wolnasobota.pl.
Miejsce: letni ogródek Hulakula Rozrywkowego Centrum Miasta, Jagiellońska 82B, Warszawa.
Artysta: Natalia Sowińska Project
Data: 25 sierpnia, godz. 20:00.
Wstęp: wolny do godziny 20:00, po godzinie 20:00 wstęp do kluby płatny 20 zł.
Dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/268039410591684/

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Natalia Sowińska_25.08.jpg

logo-do-worda.jpg

Powiązane artykuły
Już w niedzielę Enej zagra w Hulakula charytatywny koncert na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka

Komitet Ochrony Praw Dziecka (KOPD) po raz kolejny organizuje koncert na rzecz swoich podopiecznych w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta. Tym razem na scenie Hulakula zagości rockowo-folkowy zespół Enej. Całkowity dochód z koncertu zostanie przekazany na rzecz KOPD.
Zespół Enej zagra w Hulakula charytatywny koncert na rzecz Komitetu Ochrony Praw Dziecka

Już jutro koncert Guziora w Hulakula w ramach Evil_ThingsTour

Pierwszy koncert w Warszawie w ramach trasy koncertowej Evil_ThingsTour został wyprzedany, ale mamy dobrą wiadomość! Już w czwartek 20 września Guzior wystąpi na scenie Hulakula - Rozrywkowe Centrum Miasta!
Zuza Gadowska – córka lidera grupy IRA – wystąpi na Letniej Scenie Muzycznej Hulakula – 1 września

To już ostatni koncert w tym sezonie w ramach Letniej Sceny Muzycznej Hulakula. W sobotę 1 września cykl spotkań z młodymi, utalentowanymi artystami zakończy wokalistka i multiinstrumentalistka – Zuza Gadowska.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.