Przedpremierowy odsłuch nowej płyty Voo Voo

Serdecznie zapraszamy na przedpremierowy odsłuch nowej płyty Voo Voo "7" z osobistym udziałem zespołu. Spotkanie odbędzie się w Studio U22, w ramach spotkań ZPAV "Piątki z Nową Muzyką".

voo voo.png
Na spotkanie zapraszamy 6 marca 2017 roku o godz. 19.00 w Studio U22 przy Al. Ujazdowskich 22/8 w Warszawie.
„Piątki z nową muzyką” – to inicjatywa światowej branży muzycznej, której celem jest wprowadzenie wspólnego światowego dnia premier muzycznych. Projekt został uruchomiany 10 lipca 2015 roku. Od tego dnia na całym świecie nagrania pojawiają się w sprzedaży w tym samym momencie – w piątki o godzinie 00.01 czasu lokalnego. Dotyczy to zarówno internetowych serwisów muzycznych, jak i tradycyjnych sklepów.
ZPAV, działając na rzecz rozwoju rynku muzycznego, rozpoczął cykl spotkań „Piątki z nową muzyką”, na których prezentowane są premierowo lub przedpremierowo materiały z nowych na polskim rynku albumów muzycznych. Spotkania te skierowane są do mediów a także przedstawicieli branży muzycznej. Chcemy zbudować miejsce otwarte na każdy rodzaj muzyki, gdzie osoby zawodowo związane z rynkiem fonograficznym będą mogły poznać najnowszą twórczość artystów.
Serdecznie zapraszamy!
Rsvp: lukasz.lembas@digitalopengroup.pl

OGŁOSZENIE NOMINACJI FRYDERYK 2017

Związek Producentów Audio Video, Akademia Fonograficzna oraz Agencja STX JAMBOREE serdecznie zapraszają na konferencję prasową, podczas której ogłoszone zostaną nominacje do nagród Akademii Fonograficznej FRYDERYK 2017.