„Back to School” w Hulakula – zobacz jak było (fotorelacja)

Rok szkolny już na pełnych obrotach, a my jeszcze wspominamy ostatni dzień wakacji i wydarzenie organizowane przez Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta razem z Komitetem Ochrony Praw Dziecka z okazji rozpoczęcia roku szkolnego – „BACK TO SCHOOL”.

Całe rodziny spotkały się 1 września w Hulakula – jednym z największych centrów rozrywki w Polsce – aby z uśmiechem na twarzy rozpocząć nadchodzący rok szkolny.

Na dzieciaki czekało mnóstwo atrakcji. Wiele emocji wywołały między innymi: animacje taneczne (zumba kids), balonikowe show, warsztaty malowania koszulek, a także występ magika, który wciągnął do zabawy wszystkich uczestników spotkania.

W czasie gdy najmłodsi pod okiem wykwalifikowanych animatorów korzystali z ostatniego dnia wakacji, rodzice mogli porozmawiać z psycholog, przewodniczącą KOPD Mirosławą Kątną o tym, jak pomóc dzieciom radzić sobie ze szkolnym stresem, na co zwrócić uwagę, by nie przegapić istotnych problemów, a także jak pozytywnie motywować dzieci do szkolnych wyzwań. Zainteresowanie rodziców wzbudziło także spotkanie z autorką podręczników i programów nauczania Anną Wieczorek, która opowiadała, jak wspomagać dzieci w nauce języka angielskiego.

Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji:

Choć wakacje już za nami, w Hulakula – Rozrywkowym Centrum Miasta zabawa trwa cały czas. Zapraszamy na place zabaw, przedłużając specjalną promocję: od poniedziałku do piątku w godz. 12.00–16.00 płacisz tylko połowę!
Wszystkie szczegóły na stronie: hulakula.com.pl

Organizator wydarzenia: Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta
Partner wydarzenia: Komitet Ochrony Praw Dziecka
Patroni wydarzenia: Radio Eska, gazeta „Nasze Miasto”, magazyny: „Świat Zabawek”, „Dziecko Najlepsza Inwestycja” oraz portale: czasdzieci.pl, miastodzieci.pl, qlturka.pl, dzieckowwarszawie.pl
Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/351173281981050/
Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, w tym jeden zewnętrzy, a także bar i restauracja z letnim ogródkiem oraz dwie sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom. Z usług centrum korzystają zarówno klienci indywidualni, jak i korporacyjni. Hulakula współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze)

ul. Jagiellońska 82 B Warszawa

ZPAV serdecznie zaprasza na spotkanie z Izabelą Kopeć – śpiewaczką, mezzosopranistką, kompozytorem i producentem muzycznym

Związek Producentów Audio Video serdecznie zaprasza na kolejne spotkanie w ramach projektu „Piątki z nową muzyką”.