Półkolonie – idealne rozwiązanie na ferie zimowe

Ferie zimowe w Warszawie zaczynają się już 15 stycznia. Przed dziećmi dwa tygodnie laby, a przed rodzicami – wyzwanie, jak zapełnić najmłodszym wolny czas. Plany wyjazdowe zapewne już dawno są zaplanowane, ale jeśli dwutygodniowy grafik nie jest jeszcze do końca wypełniony, warto przyjrzeć się ofertom półkolonii. Jedną z ciekawszych propozycji oferuje Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta.

Nie zawsze mamy możliwość, by w czasie zimowej przerwy wyjechać z dziećmi na dwa tygodnie, jednak ferie spędzane w domu nie muszą oznaczać nudy. Półkolonie – to doskonałe rozwiązanie dla wszystkich, którzy część lub całość zimowej przerwy spędzają w mieście. W czasie, gdy rodzice pracują, wykwalifikowany personel zajmuje się pociechami, zapewniając im zabawę połączoną z zajęciami edukacyjnymi i sportowymi. Miejscem idealnym dla takich aktywności jest Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta.
W nowej siedzibie centrum, przy ul. Jagiellońskiej 82B, w czasie ferii na najmłodszych czeka cała masa atrakcji. W ramach pakietów półkolonii dzieci będą mogły korzystać między innymi z codziennej gry w kręgle i bilard pod okiem wykwalifikowanych trenerów, warsztatów plastycznych, placów zabaw czy wycieczek, w tym na lodowisko i górkę lodową na stadionie PGE Narodowy, a dla dzieci od 8. roku życia – na tor gokartowy.

Zajęcia w Hulakula zaczynają się już w poniedziałek 15 stycznia o godzinie 7:30. W ramach codziennej 10-godzinnej opieki zagwarantowany jest także posiłek – dwudaniowy obiad z deserem, także w wersjach bezglutenowej czy wegetariańskiej.

Organizatorzy półkolonii przygotowali pakiety tygodniowe, dzienne oraz obejmujące jedynie pół dnia.

Zimowe ferie w Hulakula – cennik i rabaty

Pakiet tygodniowy (10 godzin dziennie z obiadem i podwieczorkiem): 499,00 zł.
Pojedynczy dzień (10 godzin dziennie z obiadem i podwieczorkiem): 110,00 zł.
Pół dnia (do 6 godz. dziennie) z obiadem (odbiór dziecka do godz. 15.00): 80,00 zł.
10% rabatu dla rodzeństwa.

Cena obejmuje:
  • zajęcia na terenie Hulakula w godz. 7:30-18:00 pod okiem doświadczonej kadry
  • zabawy na wewnętrznych placach zabaw i na świeżym powietrzu
  • udział we wszystkich zajęciach i wycieczkach będących w planie danego turnusu w ramach programu edukacyjno-rozrywkowego
  • codziennie wyżywienie: obiad dwudaniowy, podwieczorek oraz napoje (drugie śniadanie dzieci mogą przynieść z domu); możliwość zamówienia posiłków bezglutenowych i wegetariańskich
  • ubezpieczenie
Program edukacyjno-rozrywkowy obejmuje:
  • warsztaty plastyczne
  • zajęcia sportowe
  • gokarty (dla dzieci od 8. roku życia)
  • lodowisko i górka lodowa na Stadionie Narodowym
  • wycieczki
  • szkółka bowlingowa
  • szkółka bilardowa
  • kino
Na półkolonie Hulakula zaprasza dzieci w wieku 5–13 lat. Zapisu można dokonywać telefonicznie pod nr. tel.: 22 18 28 009.

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedno z największych centrów rekreacyjno-rozrywkowych w Polsce, a także wyjątkowy klub muzyczny. W lokalu znajduje się 28 torów do kręgli, sala bilardowa, trzy place zabaw dla dzieci, w tym jeden zewnętrzy, a także restauracja z letnim ogródkiem, trzy bary oraz dwie niezależne sale klubowe, w których regularnie odbywają się imprezy muzyczne. Szeroka i zróżnicowana oferta Hulakula zapewnia rozrywkę dzieciom i młodzieży, dorosłym i seniorom.

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta współpracuje regularnie z wieloma organizacjami pozarządowymi i instytucjami publicznymi, których podopieczni mogą bezpłatnie korzystać z oferty centrum. Pod nazwą Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula rozpoczęło działalność w 2000 r. Od 5 listopada 2016 r. działa w nowej lokalizacji: przy ul. Jagiellońskiej 82B (budynek galerii Metropol Dom i Wnętrze).

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta ul. Jagiellońska 82B, Warszawa www.hulakula.com.pl

polkolonie_A3.jpg

Powiązane artykuły
Gwiazdy na pierwszych urodzinach Hulakula i II Charytatywnym Bowlingowym Turnieju Gwiazd

temu

Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta – to jedna z największych i najdłużej działających centrów rozrywki w Warszawie. W weekend obchodziła swoje pierwsze urodziny w nowej lokalizacji, przy ul. Jagiellońskiej 82B. Z tej okazji zorganizowano pełną niespodzianek imprezę z udziałem gwiazd, które w II Charytatywnym Bowlingowym Turnieju Gwiazd walczyły o tytuł mistrza bowlingu, a także o jak najwyższy czek dla Fundacji Spełnionych Marzeń.
Sylwester w Hulakula, czyli zabawa w stylu American Night!

temu

Jeśli jeszcze nie macie planów na sylwestrową zabawę, a marzy się Wam naprawdę szalona zabawa, to ostatnie wolne miejsca na ostatnią noc w roku oferuje Hulakula – Rozrywkowe Centrum Miasta!
Gdzie się bawić w święta?

temu

Święta – to tradycyjnie czas, który spędzamy w gronie najbliższych, ale nie koniecznie musimy je spędzić w całości przy świątecznym stole. Gdzie więc w nadchodzące święta będą mogli zabawić się warszawiacy? My zapraszamy do Hulakula – Rozrywkowego Centrum Miasta.
AronChupa pierwszego dnia świąt w Hulakula!

temu

Szwedzki DJ i producent muzyczny – AronChupa – twórca takich hitów jak "I'm an Albatraoz" oraz "Llama in my Living Room", pierwszego dnia świąt – 25 grudnia – zagra w Hulakula Rozrywkowym Centrum Miasta.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.